دانلود مقاله و خرید ترجمه:شیمی پلاسمای سرد
بلافاصله پس از پرداخت دانلود کنید

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
تمامی مقالات ترجمه شده ، انگلیسی و کتاب های این سایت با دقت تمام انتخاب شده اند. در انتخاب مقالات و کتاب ها پارامترهای جدید بودن، پر جستجو بودن، درخواست کاربران ، تعداد صفحات و ... لحاظ گردیده است. سعی بر این بوده بهترین مقالات در هر زمینه انتخاب و در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد. ضمانت ما، کیفیت ماست.
نرم افزار winrar

از نرم افزار winrar برای باز کردن فایل های فشرده استفاده می شود. برای دانلود آن بر روی لینک زیر کلیک کنید
دانلود

پیشنهادات ویژه
پکیج ویژه مقالات محاسبات ابری
پکیج ویژه مقالات زنجیره تامین
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده شیمی
  • شیمی پلاسمای سرد

    سال انتشار:

    2016


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    شیمی پلاسمای سرد


    عنوان انگلیسی مقاله:

    The Chemistry of Cold Plasma


    منبع:

    sciencedirect - elsevier - Cold Plasma in Food and Agriculture. http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-801365-6.00003-2


    نویسنده:

    J. Christopher Whitehead


    چکیده انگلیسی:

    Plasma technology is a multidisciplinary activity requiring expertise in electrical, chemical, and process engineering, as well as in physics and chemistry. The field of plasma chemistry is probably the most recent to be recognized separately. The book by McTaggart published in 1967 (McTaggart, 1967) can be taken as establishing the discipline; the current state of the field is exemplified in the definitive work by Fridman (2008). To assess the operation and applicability of cold plasma systems in areas such as food and agriculture, it is necessary to identify the range of reactive species that can be produced in a discharge and understand the mechanism of their formation and subsequent activity. This requires a wide range of tools to identify and quantify not just the end-products produced by a plasma but also the transient intermediates that lead to those end-products. This requires sophisticated chemical and spectroscopic instrumentation and leads to the development of robust reaction mechanisms that can be incorporated into kinetic simulations and modeling and validated against experimental results (Bogaerts et al., 2010). The use of cold or nonthermal plasma gives a unique environment for initiating chemistry. In cold plasma, there can be a high degree of nonequilibrium among the various degrees of freedom. In particular, the heavy particles are less energetic than the electrons in the discharge where the heavy particles have kinetic temperatures close to ambient (300 K), while the electrons are much hotter (105 K). The internal degrees of freedom of the heavy particles—electronic, vibrational, and rotational—also will be much cooler than the electrons but may be somewhat hotter than the translational or kinetic temperature of the gas. The energetic electrons can initiate processes of ionization, excitation, and dissociation that could be achievable only in an equilibrium system at much higher temperatures, such as in flames and combustion, allowing chemistry characteristic of such systems to occur at much lower temperatures that are close to ambient. This gives rise to significant advantages in terms of applicability to systems where temperature stability might be a limitation and in engineering configurations where corrosion and other high temperature problems can cause issues and, in general, results in improved energy efficiency. In this chapter, we will focus mainly on plasma operating at atmospheric pressure, as these are most likely to form the basis for systems being used in food technology and agriculture and because there are engineering benefits to be gained by operating at ambient pressures. Plasma generation at atmospheric pressure is of interest to the food industry because it does not require extreme process conditions (Misra et al., 2011). The chemical mechanisms that apply at atmospheric pressure can be related to the corresponding processes at reduced pressures but certain reaction steps change their relative importance as the pressure is increased.


    چکیده فارسی:

    تکنولوژی پلاسما یک فعالیت رشته ای است که مستلزم تخصص در فرایند الکتریکی، شیمیایی، مهندسی و همچنین در زمینه فیزیک و شیمی می باشد. رشته شیمی پلاسما اخیرا به صورت جداگانه به رسمیت شناخته شد. این کتاب که توسط مک تاگارت در سال 1967 منتشر شد می توان به این ترتیب در نظر گرفته شود: وضعیت فعلی این رشته در آثار نهایی فریدمن با ذکر نمونه بیان شده است. به منظور ارزیابی عملکرد و کاربرد سیستم های پلاسمای سرد در زمینه هایی از جمله مواد غذایی و کشاورزی، ضرورت دارد تا طیف وسیعی از گونه های واکنشی شناخته شود که می تواند در طی یک تخلیه تولید شود و مکانیسم شکل گیری و فعالیت های بعدی آنها استنباط شود. این موضوع به طیف گسترده ای از ابزار برای شناسایی و تعیین کمیت نیاز دارد نه اینکه فقط محصولات نهایی توسط پلاسما تولید شود بلکه به این منظور است که واسطه های گذرا منجر به ایجاد این محصولات نهایی می شود. این امر مستلزم ابزار پیشرفته شیمیایی و ابزار دقیق طیفی است تا منجر به توسعه واکنش زنجیری مکانیسم ها شود و بتواند در شبیه سازی ومدل سازی انرژی جنبشی شامل شود و در برابر نتایج تجربی معتبر واقع شود. استفاده از پلاسمای سرد یا غیرحرارتی محیط منحصر به فرد را برای آغاز علم شیمی فراهم می کند. در پلاسمای سرد، درجه بالای غیرمتعادل می تواند در میان درجه های مختلف آزادی وجود داشته باشد. به طور خاص، نسبت به الکترون هایی که در تخلیه حضور دارند و در آنجا ذرات سنگین درجه حرارت جنبشی نزدیک به دمای محیط دارند ذرات سنگین دارای انرژی کمتری هستند در حالی که الکترون ها گرمتر هستند . درجه آزادی داخلی ذرات سنگین الکترونی، ارتعاشی و چرخشی نسبت به الکترون ها سردتر خواهند بود اما ممکن است نسبت به دمای انتقالی یا جنبشی گاز گرم تر باشند. الکترون پر انرژی می تواند فرایندهای یونیزاسیون، تحریک و تفکیک را آغاز کند تا بتواند در یک سیستم تعادلی در دماهای بالاتر دست یافتنی باشند از جمله در شعله های آتش و احتراق که به مشخصه های های شیمی چنین سیستم هایی اجازه می دهد در دماهای بسیار پایین تر یعنی نزدیک به دمای محیط رخ دهند. این از نظر کاربردی مزایای قابل توجهی برای سیستم هایی دارد که ثبات درجه حرارت ممکن است محدود باشند و در پیکربندی مهندسی، خوردگی و دیگر مشکلات دمای بالا می تواند سبب بروز مسائلی شوند که ناشی از بهبود بهره وری انرژی می باشند. در این فصل، ما به طور عمده بر اعمال پلاسما در فشار اتمسفر تمرکز خواهیم کرد با این عنوان به احتمال زیاد شکل گیری پایه ای برای سیستم هایی که در تکنولوژی مواد غذایی و کشاورزی استفاده می شوند وجود دارد و علت آن وجود مزایای مهندسی می باشد که تحت فشار محیط به دست می آید. تولید پلاسما در فشار اتمسفر به نفع صنایع غذایی می باشد زیرا مستلزم شرایط فرایند افراطی نمی باشد. مکانیسم های شیمیایی که در فشار اتمسفری اعمال می شوند می توانند به فرایندهای متناظر که در فشار کاهش یافته مربوط شود اما مراحل واکنش خاص، اهمیت نسبی آنها را مانند دمای افزایش یافته تغییر می دهد. طیف گسترده ای از منابع پلاسمای سرد در فشار اتمسفر عمل می کند از جمله تخلیه سد دی الکتریک (DBD) که در آن یک گاز حداقل بین یکی از دو الکترود توسط لایه ای از ماده دی الکتریک پوشش می یابد. چنین تخلیه هایی توسط تخلیه میکرو یا نوارهای مشخص شکل می گیرند. رفتار مشابهی در کورونا و سطح تخلیه راکتورها دیده می شود. این دستگاه ها توسط منابع تغذیه AC پالس رانده می شوند و عملکرد آنها تحت تامین توان، فرکانس و شکل پالس کنترل می شود. مایکروویو و تحریک فرکانس رادیویی می توانند برای تولید تخلیه با استفاده از یک پیکربندی الکترود کمتر استفاده شوند. هواپیمای بی موتوری پرواز قوس تخلیه استفاده افزایشی برای پردازش گاز را کشف کرد که توسط تخلیه گرم تر نسبت به سد دی الکتریک و سیستم های کورونا مانند مشخص می شوند. جزئیات منابع پلاسمای غیر حرارتی را می توان در فصل 4 و بخش های دیگر یافت.


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 29
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 47

    وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    حجم فایل: 1667 کیلوبایت


    قیمت: 36000 تومان  32400 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
شیمی
موضوعات
footer