دانلود مقاله و خرید ترجمه:مدیریت زنجیره ی تامین زیست محیطی در صنعت غذاهای دریایی:راه کارهای مرتبط با گذشته حال و آینده
بلافاصله پس از پرداخت دانلود کنید

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

آگهی چاپ مقاله isi
ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
نرم افزار winrar
پیشنهادات ویژه
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده زنجیره تامین
  • مدیریت زنجیره ی تامین زیست محیطی در صنعت غذاهای دریایی:راه کارهای مرتبط با گذشته حال و آینده

    سال انتشار:

    2015


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    مدیریت زنجیره ی تامین زیست محیطی در صنعت غذاهای دریایی:راه کارهای مرتبط با گذشته حال و آینده


    عنوان انگلیسی مقاله:

    Environmental supply chain management in the seafood industry: past, present and future approaches


    منبع:

    sciencedirect - elsevier - Journal of Cleaner Production 90 (2015) 82-90


    چکیده انگلیسی:

    This review discusses and analyses previous results in identification, development and implementation of cleaner production strategies within the seafood industry. The relevant peer reviewed articles were identified from a structured keyword search and analysed by both supply chain stage (capture and aquaculture, transport, processing, storage and retail), and examination of the cleaner production strategies implemented. Results found entities along the seafood supply chain generally worked separately to improve cleaner production processes and outputs to grow their own businesses. Whilst this approach can be beneficial, it ignores the broader cleaner production potential benefits gained when applied across multiple supply chain entities. The most effective cleaner production strategies for improved environmental performance in each sector of the supply chain were identified with the potential to reduce unnecessary handling, energy usage, storage costs and waste production. To ensure the greatest reduction in environmental impact, a whole of supply chain management system that incorporates life cycle assessment modelling is recommended. Keywords: Seafood | Cleaner production | Supply chain management | Life cycle assessment | Resource use


    چکیده فارسی:

    این مقاله به بحث و تحلیل درباره ی نتایج به دست آمده در شناسایی توسعه و اجرای رویکرد تولید پاک تر در صنعت غذاهای در یایی است. مقالات مطالعه شده مرتبط و مشابه از طریق جستجوی واژه های کلیدی شناسایی شده و توسط مراحل زنجیره ی تامین ( ابزی پروری – انتقال –کنسروکردن- ذخیره و خرده فروشی9 و آزمون رویکرد تولید پاک تر مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد.نتایج به دست امده و زنجیره ی تامین غذاهای دریایی به صورت جداگانه روند و بازده تولید پاک تر را بهبود می بخشند تا تجارت خود را گشترش دهندو در حالی که این راه کار می تواند مفید باشد فواید پتانسیل بالاتر برای تولید پاک تر را نادیده می گیرد. موثرترین رویکرد تولید پاک تر برای عملکردهای زیست محیطی پیشرفته در هر بخش از زنجیره ی تامین با کاهش بررسی های غیر ضروری استفاده از انرژی هزینه های ذخیره سازی و تولید زباله شناسایی شده است. برای کسب اطمینان از بیشترین میزان کاهش اثرات زیست محیطی کل سیستم مدیریت زنجیرهی تامین که مطابق با مدل ارزیابی چرخه زندگی است پیشنهاد می شود. کلمات کلیدی: غذای دریایی | تولید پاک | مدیریت زنجیره تامین | ارزیابی چرخه زندگی | استفاده از منابع


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 9
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 31

    حجم فایل: 253 کیلوبایت


    قیمت: 35000 تومان  31500 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
زنجیره-تامین
موضوعات