دانلود مقاله و خرید ترجمه:مناسب بودن آزمایش میکروبی محصول نهایی در مدیریت امنیت مواد غذایی
دانلود بهترین مقالات isi همراه با ترجمه فارسی

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

آگهی چاپ مقاله isi
ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
نرم افزار winrar
پیشنهادات ویژه
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده صنایع غذایی
  • مناسب بودن آزمایش میکروبی محصول نهایی در مدیریت امنیت مواد غذایی

    سال انتشار:

    2016


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    مناسب بودن آزمایش میکروبی محصول نهایی در مدیریت امنیت مواد غذایی


    عنوان انگلیسی مقاله:

    Relevance of microbial finished product testing in food safety management


    منبع:

    Sciencedirect - Elsevier - Food Control 60 (2016) 31e43


    چکیده انگلیسی:

    Management of microbiological food safety is largely based on good design of processes, products and procedures. Finished product testing may be considered as a control measure at the end of the production process. However, testing gives only very limited information on the safety status of a food. If a hazardous organism is found it means something, but absence in a limited number of samples is no guarantee of safety of a whole production batch. Finished product testing is often too little and too late. Therefore most attention should be focussed on management and control of the hazards in a more proactive way by implementing an effective food safety management system. For verification activities in a food safety management system, finished product testing may however be useful. For three cases studies; canned food, chocolate and cooked ham, the relevance of testing both of finished products and the production environment is discussed. Since the level of control of different processes can be largely different it is beneficial if the frequency of sampling of finished products and production environments would be related to the associated human health risk, which can be assessed on the basis of risk assessment and epidemiological data.
    Keywords: Sampling | Verification | Microbiological food safety


    چکیده فارسی:

    مدیریت میکروبیولوژیکی امنیت مواد غذایی تاحد زیادی بر پایه طراحی مناسب فرآیندها، محصولات و شیوه ها، استوار است. آزمایش محصولِ آماده به فروش، می تواند به عنوان یک سنجش کیفیت در انتهای فرآیند تولید تلقی شود. با این حال، آزمایش کردن، تنها اطلاعات بسیار محدودی از وضعیت ایمنی یک ماده غذایی می دهد. اگر یک موجود زنده خطرناک در داخل غذا یافت شود، به معنای عدم ایمنی است اما عدم وجود حتی مقدار کمی از این موجودات زنده، تضمینی برای امنیت کل محصولات تولید شده نیست. آزمایش محصول آماده فروش اغلب بسیار مختصر و بسیار دیرهنگام است. بنابراین توجه بیشتری باید روی مدیریت و کنترل خطرات از طریق روشهای پیشگیرانه و اجرای یک سیستم مدیریت موثر امنیت مواد غذایی متمرکز شود. برای وارسی فعالیتهای یک سیستم مدیریت امنیت مواد غذایی، آزمایش محصول آماده فروش می تواند مفید باشد. برای سه مورد از مطالعات انجام شده روی مواد غذایی کنسروی، شکلاتی و ژامبون پخته شده، مناسب بودن آزمایش این مواد هم برای محصولات آماده و هم برای محیط تولید، مورد بحث قرار می گیرد. از آنجایی که سطح کنترل فرآیندهای مختلف می تواند تاحد زیادی متفاوت باشد و اگر تعداد نمونه های محصولات آماده و محیط تولید وابسته به خطر سلامتی انسانی باشد، آزمایش مواد غذایی می تواند سودمند باشد و می تواند بر پایه بررسی خطر و داده های مربوط به همه گیری انجام شود.
    کلیدواژه ها: نمونه گیری | وارسی | امنیت میکروبیولوژیکی مواد غذایی


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 13
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 41

    حجم فایل: 365 کیلوبایت


    قیمت: 37000 تومان  33300 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
صنایع-غذایی
موضوعات