دانلود مقاله و خرید ترجمه:مکمل عصاره‌ی چای سبز مانع سازگاری  تمرینات استقامتی نمی‌شود اما ظرفیت آنتی‌اکسیدان در مردان کم‌ تحرک را افزایش می‌دهد
بلافاصله پس از پرداخت دانلود کنید

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

آگهی چاپ مقاله isi
ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
نرم افزار winrar
پیشنهادات ویژه
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده بهداشت و درمان
  • مکمل عصاره‌ی چای سبز مانع سازگاری تمرینات استقامتی نمی‌شود اما ظرفیت آنتی‌اکسیدان در مردان کم‌ تحرک را افزایش می‌دهد

    سال انتشار:

    2015


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    مکمل عصاره‌ی چای سبز مانع سازگاری تمرینات استقامتی نمی‌شود اما ظرفیت آنتی‌اکسیدان در مردان کم‌ تحرک را افزایش می‌دهد


    عنوان انگلیسی مقاله:

    Green tea extract supplementation does not hamper endurance-training adaptation but improves antioxidant capacity in sedentary men


    منبع:

    Appl. Physiol. Nutr. Metab. 40: 990–996 (2015) dx.doi.org/10.1139/apnm-2014-0538


    چکیده انگلیسی:

    The purpose of this study was to investigate the effect of green tea extract (GTE) supplementation combined with endurance training on endurance capacity and performance in sedentary men. Forty untrained men (age: 20 ± 1 years) participated in this study. Subjects were assigned to 1 of 4 treatments: (i) placebo-control (CTRL), (ii) GTE, (iii) endurance training (Ex), and (iv) endurance training with GTE (ExGTE). During the 4-week intervention, exercise training was prescribed as 75% oxygen uptake reserve for three 20-min sessions per week, and either GTE (250 mg/day) or placebo was provided. Endurance capacity, malondialdehyde (MDA), total antioxidant status (TAS), and creatine kinase (CK) were examined. Ex and ExGTE but not GTE improved exhaustive-run time (Ex: +8.2%, p = 0.031; ExGTE: +14.3%, p < 0.001); in addition, Ex and ExGTE significantly increased maximal oxygen uptake by 14% (p = 0.041) and 17% (p = 0.017) above the values of the CTRL group, respectively. Both Ex and ExGTE significantly decreased the increase of CK by 11%–32% below that of CTRL following an exhaustive run (Ex: p = 0.007; ExGTE: p = 0.001). Moreover, TAS levels increased by 11% in ExGTE after training (p = 0.040), and GTE, Ex, and ExGTE markedly attenuated exercise-induced MDA production (p = 0.01, p = 0.005, p = 0.011, respectively). In conclusion, this investigation demonstrated that daily ingestion of GTE during endurance training does not impair improvements in endurance capacity. Moreover, endurance training combined with GTE not only increases antioxidant capacity without attenuating endurance training adaptations, but also further attenuates acute exercise-induced CK release.
    Key words: VO2max | malondialdehyde (MDA) | creatine kinase (CK) | oxidative stress | catechins.


    چکیده فارسی:

    هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر مکمل عصاره‌ی چای‌سبز(GTE) به‌همراه تمرینات استقامتی برروی ظرفیت اسقامتی و عملیاتی مردان کم‌تحرک بوده است. چهل نفر از مردان ورزش‌نکرده(19الی 21 ساله) در این مطالعه شرکت کرده‌اند. افراد مورد مطالعه به 4 شکل رفتار شدند، 1) کنترل دارویی(CTRL)، 2) عصاره‌ی چای سبز(GTE)، 3) تمرینات استقامتی(EX) و 4)تمرینات استقامتی به‌همراه عصاره‌ی چای سبز(EXGTE). طی 4 هفته مداخله، تمرینات ورزشی برای ذخیره‌ی 75 درصدی جذب اکسیژن برای سه جلسه‌ی 20 دقیقه‌ای در هر هفته تجویز شد، و عصاره‌ی چای سبز(250 میلی گرم در روز) و دارو نیز فراهم گردید. ظرفیت استقامتی، مالون دی آلدهید(MDA)، وضعیت کلی آنتی اکسیدانی(TAS) و کراتین کیناز(CK) مورد بررسی قرار گرفتند. Ex وEXGTE (ولی GTE نه) زمان دویدن خسته‌کننده را بهبود بخشیدند، (Ex: +8.2% و p = 0.031؛ ExGTE: +14.3% و P<0.001)؛ به‌علاوه، EX و EXGTE به‌طور قابل توجهی، حداکثر دریافت اکسیژن را به ترتیب تا حدود 14% (p=0.041) و 17% (p=0.017) بالاتر از مقادیر گروه CTRL، افزایش دادند. هر دوگروه EX و EXGTE به‌طور قابل ملاحظه‌ای، افزایش کراتین کیناز را با دویدن خسته‌کننده(EX: p=0.007 و EXGTE: p=0.001 )، تا حدود 11 الی 32 درصد به پایین‌تر از مقدار گروه CTRL کاهش دادند. به‌علاوه، سطوح میزان آنتی‌اکسیدان در گروه EXGTE بعد از ورزش(p=0.040) حدود 11% افزایش یافت و گروه GTE وEX و EXGTE تولید مالون دی آلدهید ناشی از ورزش را به‌طور قابل‌توجهی تضعیف کردند (به‌ترتیب: P=0.001 و P=0.005و P=0.011 ). در نتیجه، این پژوهش ثابت کرد که مصرف روزانه‌ی عصاره‌ی چای سبز طی تمرینات استقامتی به ارتقاء ظرفیت استقامتی آسیبی نمی‌رساند. به‌علاوه، تمرینات استقامتی همراه با عصاره‌ی چای سبز نه تنها بدون کاهش سازگاری تمرینات استقامتی، ظرفیت آنتی اکسیدانی را افزایش می‌دهد، بلکه کراتین کیناز آزادشده‌ی ناشی از ورزش را کم می‌کند.
    کلمات کلیدی: حداکثر اکسیژن مصرفی | مالون دی آلدهید | کراتین کیناز | استرس اکسیداتیو | کاتچین‌ها


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 7
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 26

    حجم فایل: 159 کیلوبایت


    قیمت: 35000 تومان  31500 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
بهداشت-و-درمان
موضوعات