دانلود مقاله و خرید ترجمه:بررسی پاسخ های فیزیولوژیک گندم تحت تنش شوری
دانلود بهترین مقالات isi همراه با ترجمه فارسی

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

آگهی چاپ مقاله isi
ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
نرم افزار winrar
پیشنهادات ویژه
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده کشاورزی
  • بررسی پاسخ های فیزیولوژیک گندم تحت تنش شوری

    سال انتشار:

    2016


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    بررسی پاسخ های فیزیولوژیک گندم تحت تنش شوری


    عنوان انگلیسی مقاله:

    Investigation of physiological responses of wheat under salt stress


    منبع:

    IJFAS Journal-2016-5-2/199-204/ 29 February, 2016


    چکیده انگلیسی:

    Salinity is a major problem which negatively affects a multitude of metabolic processes of plants resulting in reduced growth and yield of most crops. In this investigation the physiological parameters on wheat under salt stress (25 & 100 mM NaCl) were conducted. Experiments revealed that MDA and proline, accumulated under salt stress but photosynthetic pigments such as chlorophyll a, b, total and cartenoides reduced. Other parameters such as sugars and protein contents decreased under salt stress. Also, salt stress causes accumulation of AOS and the wheat physiological response is enhancement the activity of antioxidative enzymes such as guaiacol peroxidase.
    Keywords: Chlorophyll | Guaiacol peroxidase | Hydrogen peroxide | Proline | Salt stress | Wheat


    چکیده فارسی:

    مشکل عمده ی شوری، تاثیر منفی بالایی بر فرایند های متابولیک گیاهان دارد و موجب کاهش رشد و کاهش عملکرد اکثر محصولات می¬شود. این بررسی بر روی پارامترهای فیزیولوژیکی گندم تحت تنش شوری (25 و 100 میلی مولار) انجام شد. آزمایش نشان داد که MDA و پرولین، تحت تنش شوری تجمع می¬یابد اما رنگدانه های فتوسنتزی مانند کلروفیل A، B، کل و کاروتنوئید کاهش می یابد. پارامترهای دیگر مثل قندها و پروتئین تحت تنش شوری کاهش یافت. همچنین، تنش شوری باعث تجمع AOS و گندم پاسخ های فیزیولوژیکی و افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی مانند پراکسیداز گایاکول گردید.
    کلمات کلیدی: کلروفیل | پراکسیداز گایاکول | آب اکسیژنه | پرولین | تنش شوری | گندم


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 6
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 12

    حجم فایل: 475 کیلوبایت


    قیمت: 20000 تومان  18000 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
کشاورزی
موضوعات