دانلود مقاله و خرید ترجمه:هم پوشش دار کردن  لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس  درون اینولین یا پلی دکستروز  در ریزذرات لیپید جامد که حفاظت ایجاد کرده و پایداری را بهبود می بخشد
بلافاصله پس از پرداخت دانلود کنید

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
تمامی مقالات ترجمه شده ، انگلیسی و کتاب های این سایت با دقت تمام انتخاب شده اند. در انتخاب مقالات و کتاب ها پارامترهای جدید بودن، پر جستجو بودن، درخواست کاربران ، تعداد صفحات و ... لحاظ گردیده است. سعی بر این بوده بهترین مقالات در هر زمینه انتخاب و در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد. ضمانت ما، کیفیت ماست.
نرم افزار winrar

از نرم افزار winrar برای باز کردن فایل های فشرده استفاده می شود. برای دانلود آن بر روی لینک زیر کلیک کنید
دانلود

پیشنهادات ویژه
پکیج ویژه مقالات محاسبات ابری
پکیج ویژه مقالات زنجیره تامین
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده صنایع غذایی
  • هم پوشش دار کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درون اینولین یا پلی دکستروز در ریزذرات لیپید جامد که حفاظت ایجاد کرده و پایداری را بهبود می بخشد

    سال انتشار:

    2013


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    هم پوشش دار کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درون اینولین یا پلی دکستروز در ریزذرات لیپید جامد که حفاظت ایجاد کرده و پایداری را بهبود می بخشد


    عنوان انگلیسی مقاله:

    Co- encapsulation of Lactobacillus acidophilus with inulin or polydextrose in solid lipid microparticles provides protection and improves stability


    منبع:

    Sciencedirect - Elsevier - Food Research International 53 (2013) 96–103


    نویسنده:

    Paula K. Okuro, Marcelo Thomazini, Júlio C.C. Balieiro, Roberta D.C.O. Liberal, Carmen S. Fávaro-Trindade


    چکیده انگلیسی:

    The aims of this study were to produce and evaluate solid lipid microparticles (SLM) in which Lactobacillus acidophilus (La), a probiotic, was co-encapsulated with a prebiotics, either inulin (Inu) or polydextrose (Poly) using spray chilling technology. Morphological, chemical, and thermal characterisation of SLMs were conducted, along with survival assays to evaluate the resistance of the probiotic to the microencapsulation process, its resistance to exposure to simulated gastric fluids (SGF) and simulated intestinal fluids (SIF), and its stability throughout storage for 120 days at −18, 7 and 22 °C in a vacuum or with controlled relative humidity. Cell viability was not affected by the spray-chilling process. All of the microcapsules produced in the present study increased the survival rate of La exposed to SGF and SIF compared to that of free probiotic cells. Promising results were obtained when these microcapsules were stored refrigerated and frozen with a controlled relative humidity. This study indicated that combined spray chilling process, combined with the addition of a prebiotic component, specifically polydextrose is an interesting technology for the protection, delivery and improve stability of probiotics, which increases the potential of symbiotic SLMs. Scaling up the spray chilling technique will allow efficient encapsulation of probiotics in a lipid matrix.
    Keywords: Probiotics | Microencapsulation | Encapsulation Spray-chilling | Spray-cooling | Structural evaluation | Fat


    چکیده فارسی:

    هدف این مطالعه، تولید و ارزیابی ریزذرات لیپید جامد (SLM) بود که در آن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La)، یک پروبویتیک، با یک پریبیوتیک، اینولین یا پلی دکستروز با استفاده از فناوری سردکردن افشانه¬ای پوشش دار شد. ویژگی های مورفولوژیکی، شیمیایی و گرماییِ SLM در کنار آزمایش های بقا اجرا شد تا مقاومت پروبیوتیک در برابر فرآیند ایجاد پوشش ریز، هم چنین مقاومت آن در در هنگام قرار گرفتن در معرض سیالات معده ای شبیه سازی شده (SGF) و مایعات روده ای شبیه سازی شده (SIF) و پایداری آن در کل ذخیره سازی برای 120 روز در دمای منفی 18، 7 و 22 درجه در یک خلاء یا رطوبت نسبی کنترل شده، ارزیابی شود. زیست پذیری سلول تحت تاثیر فرآیند سردکردن افشانه¬ایقرار نگرفت. همه ی ریزکپسول های تولید شده در مطالعه ی کنونی، نرخ بقای La را در مقایسه با سلول های پروبیوتیک آزاد که در معرض SGF و SIFبود، بالا بردند. نتایج امیدوارکننده زمانی بدست آمدند که این ریزکپسول ها در یخچال و به صورت یخ زده با یک رطوبت نسبی کنترل شده ذخیره شدند. این مطالعه نشان داد که فرآیند سردکردن افشانه¬ایهمراه با افزودن جز پریبیوتیک، به طور خاص پلی دکستروز، یک فناوری جالب برای محافظت، انتقال و بهبود پایداری پروبیوتیک ها است که توان همزیگری SLMها را افزایش می دهد. افزایش مقیاس تکنیک سردکردن افشانه¬ایباعث می شود تا پوشش دار کردنِ پروبیوتیک ها در ماتریس لیپید، بازدهی خوبی داشته باشد.
    کليدواژگان: پروبيوتيكها | كيبرپسولاسيون | کپسوله کردن | اسپری سرد کردن | اسپری خنک کننده | ارزیابی ساختاری | چربی


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 8
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 30

    وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    حجم فایل: 1127 کیلوبایت


    قیمت: 25000 تومان  22500 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
صنایع-غذایی
موضوعات
footer