دانلود مقاله و خرید ترجمه:تعیین و مدلسازی مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه ی میوه به
دانلود بهترین مقالات isi همراه با ترجمه فارسی

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
تمامی مقالات ترجمه شده ، انگلیسی و کتاب های این سایت با دقت تمام انتخاب شده اند. در انتخاب مقالات و کتاب ها پارامترهای جدید بودن، پر جستجو بودن، درخواست کاربران ، تعداد صفحات و ... لحاظ گردیده است. سعی بر این بوده بهترین مقالات در هر زمینه انتخاب و در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد. ضمانت ما، کیفیت ماست.
نرم افزار winrar

از نرم افزار winrar برای باز کردن فایل های فشرده استفاده می شود. برای دانلود آن بر روی لینک زیر کلیک کنید
دانلود

پیشنهادات ویژه
پکیج ویژه مقالات محاسبات ابری
پکیج ویژه مقالات زنجیره تامین
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده کشاورزی
  • تعیین و مدلسازی مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه ی میوه به

    سال انتشار:

    2015


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    تعیین و مدلسازی مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه ی میوه به


    عنوان انگلیسی مقاله:

    Determining and modeling rheological characteristics of quince seed gum


    منبع:

    Sciencedirect - Elsevier - Food Hydrocolloids Volume 43, January 2015, Pages 259-264


    نویسنده:

    Bahman Abbastabar, Mohammad Hossein Azizi, Atena Adnani, Soleiman Abbasi


    چکیده انگلیسی:

    In this research, rheological characteristics of quince seed gum were investigated. To describe shear thinning behavior, Cross model with high determination coefficient (R2) and low root mean square deviation (RMSE) was applied at shear rate of 0.01e1000 (s1) and concentration range of 0.01e0.7 (%, w/w). Using Arrhenius model, activation energy was estimated to be 6988.74 J mol1in the gum solution (0.3%) and temperature range of 25e55 C. Linear viscoelastic range of the gum solution (0.3%, w/w) in the presence and absence of 0.2 M NaCl was measured as 11.4% and 7.7%, respectively. Loss and storage moduli of the gum solution (0.3%, w/w) at frequencies of 0.01e100 (Hz) showed that, at all of these frequencies, storage modulus was more than loss modulus and both of them increased with increase of frequency. Critical polymer concentration (C*) was determined as 0.077 g 100 ml1 through slopes of the lines for dilute and semi-dilute regions in concentration range of 0.01e0.7 (%, w/w). Capillary viscometer determined intrinsic viscosity and Huggins constant of quince seed gum as 1530 ml/g and 0.32, respectivelyIn this research, rheological characteristics of quince seed gum were investigated. To describe shear thinning behavior, Cross model with high determination coefficient (R2) and low root mean square deviation (RMSE) was applied at shear rate of 0.01e1000 (s1) and concentration range of 0.01e0.7 (%, w/w). Using Arrhenius model, activation energy was estimated to be 6988.74 J mol1in the gum solution (0.3%) and temperature range of 25e55 C. Linear viscoelastic range of the gum solution (0.3%, w/w) in the presence and absence of 0.2 M NaCl was measured as 11.4% and 7.7%, respectively. Loss and storage moduli of the gum solution (0.3%, w/w) at frequencies of 0.01e100 (Hz) showed that, at all of these frequencies, storage modulus was more than loss modulus and both of them increased with increase of frequency. Critical polymer concentration (C*) was determined as 0.077 g 100 ml1 through slopes of the lines for dilute and semi-dilute regions in concentration range of 0.01e0.7 (%, w/w). Capillary viscometer determined intrinsic viscosity and Huggins constant of quince seed gum as 1530 ml/g and 0.32, respectively.
    Keywords: Quince seed gum | Rheology | Storage modulus | Arrhenius model | Intrinsic viscosity


    چکیده فارسی:

    در این پژوهش مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه ی به مورد بررسی قرار گرفت. جهت تعریف رفتار نازک-شدگی برشی، مدل کراس با ضریب تعیین بالا (R^2) و انحراف اندک میانگین حداقل مربعات (RMSE) در نرخ برشی 0.01 تا 1000 (s^(-1)) و گستره ی غلظت 0.01 تا 0.7 (%،w/w) اعمال شد. با استفاده از مدل آرنیوس، انرژی فعال سازی 6988.74 J mol^(-1) در محلول صمغ (0.3%) و گستره ی دمایی 25 تا 55 درجه ی سانتیگراد برآورد شد. محدوده ی ویسکولاستیک خطی محلول صمغ (%0.3 ،w/w) در حضور و عدم حضور سدیم کلرید 0.2 مولار به ترتیب 11.4% و 7.7% اندازه گیری شد. مدول تلفات و ذخیره سازی محلول صمغ (%0.3 ،w/w) در فرکانس های 0.01 تا 100 هرتز نشان می دهد که در تمامی این فرکانس ها، مدول های ذخیره سازی بیشتر از مدول های تلفات بودند و هر دوی آنها با افزایش فرکانس، افزایش یافتند. غلظت بحرانی پلیمر (C^*) از طریق شیب خطوط برای نواحی رقیق و نیمه رقیق در گستره ی غلظت 0.01 تا 0.7 (%،w/w) برابر با 0.077 g 100 ml^(-1) تعیین شد. دستگاه ویسکومتر مویین، گرانروی ذاتی و ثابت هاگینز صمغ دانه ی به را به ترتیب برابر با 1530 ml/g و 0.32 تعیین نمود.
    کلمات کلیدی: صمغ دانه ی به | رئولوژی | مدول های ذخیره سازی | مدل آرنیوس | گرانروی ذاتی


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 6
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 20

    وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    حجم فایل: 262 کیلوبایت


    قیمت: 20000 تومان  18000 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
کشاورزی
موضوعات
footer