دانلود مقاله و خرید ترجمه:مشخصه های ساختاری و خواص رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی
دانلود بهترین مقالات isi همراه با ترجمه فارسی

کارابرن عزیز، مقالات سایت ( همگی جزو مقالات isi می باشند) بالاترین کیفیت ترجمه را دارند، ترجمه آنها کامل و دقیق می باشد (حتی محتوای جداول و شکل های نیز ترجمه شده اند) و از بهترین مجلات isi مانند IEEE، Sciencedirect، Springer، Emerald و ... انتخاب گردیده اند.

ورود اعضا
توجه توجه توجه !!!!
تمامی مقالات ترجمه شده ، انگلیسی و کتاب های این سایت با دقت تمام انتخاب شده اند. در انتخاب مقالات و کتاب ها پارامترهای جدید بودن، پر جستجو بودن، درخواست کاربران ، تعداد صفحات و ... لحاظ گردیده است. سعی بر این بوده بهترین مقالات در هر زمینه انتخاب و در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد. ضمانت ما، کیفیت ماست.
نرم افزار winrar

از نرم افزار winrar برای باز کردن فایل های فشرده استفاده می شود. برای دانلود آن بر روی لینک زیر کلیک کنید
دانلود

پیشنهادات ویژه
پکیج ویژه مقالات محاسبات ابری
پکیج ویژه مقالات زنجیره تامین
پیوندهای کاربردی
پیوندهای مرتبط
مقالات ترجمه شده صنایع غذایی
  • مشخصه های ساختاری و خواص رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی

    سال انتشار:

    2014


    ترجمه فارسی عنوان مقاله:

    مشخصه های ساختاری و خواص رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی


    عنوان انگلیسی مقاله:

    The structural characteristics and rheological properties of Lebanese locust bean gum


    منبع:

    Sciencedirect - Elsevier - Journal of Food Engineering 120 (2014) 204–214


    نویسنده:

    Amira Haddarah a,b,c, Ali Bassal b,c, Ali Ismail b,c, Clair Gaiani a, Irina Ioannou a, Celine Charbonnel a, Tayssir Hamieh b,c,⇑, Mohamed GhoulAmira Haddarah a,b,c, Ali Bassal b,c, Ali Ismail b,c, Clair Gaiani a, Irina Ioannou a, Celine Charbonnel a, Tayssir Hamieh b,c,⇑, Mohamed Ghoul


    چکیده انگلیسی:

    To characterize and study the rheological behavior of Lebanese locust bean gum (LBG), nine Lebanese carob varieties, including a wild type, were randomly collected from various sites and different altitudes of the Lebanese territories. After an extraction and purification (pLBG) step, the obtained locust bean gum was submitted to several physic-chemicals (size distribution, charge and macromolecular weight) and rheological characterization in a wide range of temperature (25–55 C). The obtained results showed that the gum yield (40–60%), the charge (2.67 to 12.95), the size (56.37–92.23 nm), the weight–average molecular weight (535–826 kDa) and intrinsic viscosity [g] (7.25–10.76 dl/g) vary significantly depending upon the variety and the geographical localization. However, principal component analysis (PCA) indicated that the size and molecular weight are the most distinctive variables. The rheological investigation indicated that pLBG exhibit Newtonian flow behavior at a concentration less or equal to 0.1% (w/v) and shear-thinning behavior for higher concentrations (0.5–2%). The effect of temperature on flow behavior was well fitted by Ostwald–de Waele model (power law model) and the flow behavior index (n) was less than 1 for all studied varieties; which means that LBGs had a pseudo-plastic flow. The all new knowledge obtained in this study on the Lebanese locust bean gum will open to these interesting macromolecules new niches in food and cosmetics applications.
    Keywords: Carob | Locust bean gum | Polysaccharides | Galactomannan | Rheology | Viscoelastic behavior


    چکیده فارسی:

    به منظور مشخص سازی و بررسی رفتار رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی (LGB)، تعداد نه واریته ی خرنوب لبنانی، شامل یک گونه ی وحشی، بطور تصادفی از مکان های ارتفاعات مختلف خاک کشور لبنان گردآوری شدند. پس از مرحله ی استخراج و تصفیه (pLBG)، صمغ حاصل از لوبیای لاکوست به چندین مشخصه ی فیزیکی-شیمیایی (توزیع اندازه ی ذرات، بار و وزن درشت مولکولی) و رئولوژیکی در گستره ی دمایی وسیعی (25 تا 55 درجه ی سانتی گراد) ارائه شد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که بازده صمغ (40 تا 60%)، بار (2.67- تا 12.95-)، اندازه (56.37 تا 92.23 نانومتر)، وزن متوسط وزن مولکولی (535 تا 826 kDa) و ویسکوزیته ی ظاهری [η] (7.25 تا 1076 dl/g) بطور معناداری وابسته به نوع و مکان جغرافیایی، متفاوت است. با اینحال آنالیز مؤلفه ی اصلی (PCA) نشان می دهد که اندازه و وزن مولکولی متمایزترین متغیرها هستند. بررسی های رئولوژیکی نشان می دهد که pLBG رفتار جریانی نیوتونی در غلظت کمتر یا برابر با 0.1% (W/V) و رفتار جریانی برشی برای غلظت ای بالاتر (0.5 تا 2%) از خود بروز می دهد. اثر دما بر رفتار جریانی که بخوبی بوسیله ی مدل اوستوالد-دِوائلی (مدل قانون توان) و شاخص رفتار جریانی (n) برازش می-شود، برای تمامی واریته های مطالعه شده کمتر از 1 بود؛ این بدان معناست که LBGها جریان شبه پلاستیکی دارند. تمامی دانش نوین بدست آمده در این مطالعه پیرامون صمغ لوبیای لاکوست لبنانی در استفاده از این درشت مولکول ها در حوزه های نوین کاربردی در حوزه ی غذایی و لوازم آرایشی آزاد است.
    کلیدواژه ها: خرنوب | صمغ لوبیای لاکوست | پلی ساکاریدها | گالاکتومامنان | رئولوژی | رفتار ویسکوالاستیک.


    سطح: متوسط
    تعداد صفحات فایل pdf انگلیسی: 11
    تعداد صفحات فایل doc فارسی: 33

    وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: به صورت کامل ترجمه شده است

    حجم فایل: 1048 کیلوبایت


    قیمت: 29000 تومان  26100 تومان(10% تخفیف)


    توضیحات اضافی:




تعداد نظرات : 0

الزامی
الزامی
الزامی
صنایع-غذایی
موضوعات
footer